REVIEWS

Deze reviews werden door klanten geplaatst via Google Mijn Bedrijf of op de Facebook pagina William Linthout Fotografie. Van positieve commentaren worden we natuurlijk heel blij maar als iets niet naar wens was horen we het ook graag om samen tot een oplossing te komen. Willen jullie ook graag een review plaatsen dan kan dit door op een van de onderstaande balken te klikken.

Hartelijk dank bij voorbaat⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
William was onze fotograaf op het Wetenschapsfestival Brussel. Op deze dag bracht hij meer dan 55 activiteiten schitterend in beeld. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag. Naast prachtige foto’s zorgde William ook voor een snelle en vlotte communicatie zowel voor als na het event. Zonder twijfel een fotograaf die we ook zouden aanraden om uw activiteiten in beeld te brengen.
Onderzoek Odisee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben veel geluk dat het William Linthout was die onze trouwfoto’s heeft gemaakt. Alle foto’s zijn mooi en erg origineel. Heel erg bedankt William voor je professionaliteit en de magie die in elke foto te vinden is. Dankzij jou zullen we hele mooie foto’s en herinneringen aan onze mooiste dag bewaren. Heel erg bedankt william
Cathy & Daniel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij waren zeer tevreden over William. De gesprekken waren heel vertrouwd en de samenwerking is vlot verlopen. Heel duidelijke afspraken en super mooie foto’s. Ook heel veel goede commentaren gekregen van mensen rondom. Kortom een top fotograaf. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Gwen & Dimitri – Huwelijk

Fotoshoot
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TOPfotograaf, TOPnamiddag, prachtig resultaat! William heeft ons mooie herinneringen bezorgd om te koesteren!
Dorien – Familie fotoshoot

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Leuke ervaring gehad, zeer serieuze en professionele fotograaf !
Eric Cuijl – zakelijk portret

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We zijn zeer tevreden van de mooie foto’s die genomen zijn van ons pensioenfeest. Een echte aanrader voor al je feestjes.
Jan Wynant – Pensioenfeest

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Topfotograaf! Geeft heel duidelijke uitleg op voorhand en je komt niet voor verassingen te staan achteraf. Hij luistert ook naar de eigen wensen en voert die ook uit. Niets is hem teveel, wij zijn blij met onze keuze en zouden hem zo opnieuw vragen. Merci, William! 
Wendy & Bruno – Huwelijk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeer aangename, gemoedelijke en niet overhaaste fotosessie. Snelle service achteraf en top foto’s. Wat wil je nog meer!
Tine & Geert – Communiefoto’s Seppe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ontspannen sfeer met William. Prachtig resultaat waarvoor onze gemeende dank.
Josee & Frans – Portretfotogafie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
William is uiterst professioneel. De foto’s waren fantastisch. Ik ben echt blij dat we hem hebben gekozen als fotograaf!
Daan & Sara – Huwelijk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij waren heel tevreden over onze samenwerking. Alles was tip top in orde, met een perfect resultaat. Wij weten alvast wie gekozen voor onze volgende gebeurtenis ! We were very satisfied with our collaboration. Everything was in tip-top order, with a perfect result. We already know who chose our next event!
Marilou & Wim – Huwelijk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voor de communiefoto’s van onze beide zonen, hebben we samengewerkt met William. Het resultaat was heel mooi, William kon goed overweg met de kinderen en had zeer leuke ideeën voor de poses.
Sabrina & Bart – Communiefoto’s Kyan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
William heeft onze trouwdag gefotografeerd. Wij zijn zeer tevreden van zijn werk en bewonderen zijn foto’s nog iedere dag.
Margot & Jonas – Huwelijk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedankt William voor de knappe fotoshoot van onze communicant. Prachtige foto’s en snelle service.
David & Anja – Communiefoto’s Bent


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben uitermate tevreden van de bedrijfsfotografie die William met veel know-how heeft uitgevoerd.
I am extremely satisfied with the corporate photography that William has carried out with a lot of know-how.
Norayma Nicolaas – bedrijfsfotografie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vakmanschap ten top! Bedankt voor de mooie familiefoto’s. Stuk voor stuk pareltjes om te koesteren.
Ilse & Stefaan – familieshoot